Lördag

Idag var det två shower som gällde och båda var grymma. Publikrekordet fick nog alla till att skärpa tillsåg lite! Jag ch Anton fick till väldigt bra lyft och vår producent/coach sa att detta var den bästa showen hon sett, då har vi ändå åkt shower i sju år innan.

När kylan smyger sig in nu så märker man att det krävs lite mer ansträngning för att hålla värmen uppe. Dock är det inte så jobbigt än, bara i början så vi åker till lugn musik och är Lucior. Därefter blir det bråttom med ombyten och maffiga nummer som kräver spring i benen.

I vår show har dem börjat med en ny sak i år, man ska nämligen samla "prickar". Man får en prick genom att man varit bäst på något. Till exempel kan man vinna en prick för bästa utstrålningen, bästa smilet, bästa "showarn" samt massa mer. Jag tänkte att jag kunde dela med mig här när jag får en sån prick. Än så länge har jag samlat på mig fyra prickar,  kommer ihåg att en var för bästa smile, en för bästa utstrålning och en för bästa "showartisten" den sista kommer ja tyvärr inte ihåg.  Men det är i alla fall kul, även om det kommer bli tufft att åka 32 shower till så går det ändå bra. Jag får ovanligt mycket komplimanger i år vilket ger mig viljan till att fortsätta och göra saker och ting lika bra igen.

Imorgon är det dags för ytterligare en show, på måndag tisdag är jag ledig och därefter börjar allt. Då är det show VARJE DAG fram tills den 23:e december, ledig två dagar och sen shower fram tills den 30:onde.

Det kommer bli stressigt att hinna med skola, jobb, plugg, pojkvän och kompisar men det ska nog gå bra ändå. Det har de ju gjort dem andra sju åren!
Här är en bild på mig och min paråkare i slutet utav vårt parsolo.
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: