Hur påverkas jag av isshowerna?Under mycke press och stress kan det var svårt att få ihop det psykiska, sociala och fysiska välmåendet.

Det sociala
Jag mår väldigt bra socialt utav att befinna mig runt ett trettiotal människor. Några som jag pratar och samarbetar med generellt och så även några på det närmre planet i sminkrummen. Eftersom både min pojkvän och bästavän är med i showen så går det ihop, det är roligt när man vet att man får träffa dem varje dag nu fram till nyår. Men, att träffa mina andra kompisar, familj och att hinna med plugg OCH skola är svårt. Jag gör naturligtvis mitt bästa men ibland håller mitt sociala "sinne" inte hela vägen.

Det psykiska
Som jag började gå i på i "det sociala" så är det svårt att hinna med livet. Att ha alleles för höga krav på sig själv (som jag har) är svårt när man ska klara sig igenom vinterhalvåret utan en enda vilodag. Jag kan klart och tydligt faktiskt säga att psykiskt sätt, är det riktigt dåligt att ha så mycket på gång samtidigt. Det hade varit en sak om jag bara hade hållit på med isshowen och inte en massa andra krav från skolan bland annat. Men nu är det så här det är och jag mår ändå psykiskt bra när showerna går bra. Dessvärre mår jag även väldigt dåligt, när showen inte går som den ska (min del av jobbet).

Det fysiska
Fysiskt sett får jag träning varje dag, intervall träning under 40minuter skulle man kunna säga. Jag använder mig utav alla delar i kroppen, inte bara alla muskler utan även konditionen, kroppsspråket och utstrålningen. Allt används. Men. Eftersom att psyket inte är på topp är det svårt att få det ta fysiskt, för stress påverkar kroppen dåligt på det fysiska. Inte nog med det så har jag inte heller tid för någon annan träning heller, som jag hade velat ha. Men återigen utsöndras lyckoämnwn från min hjärna när jag åker och gör det bra, vem som helst som tränar utsöndrar bra
Ämnen i hjärnan som får dig att må bättre.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: