Fredagssyssla

Snart är det dags för uppvärmning för att senare kunna köra en isshow. Att värma upp med att göra lyft på golv är det som är det "jobbigaste" att göra. Framför alt plattern, även kallar "dirty dancin lyftet". Under detta lyftet måste jag hitta en mittpunkt på mina höften för att sedan spänna upp rumpa pch ben men även spänna till hela överdelen. Denna utförs även under isshowen men med publik i bakgrunden känns det inte lika jobbigt. Så här ser i alla fall lyftet ut:


Veckans träning

Måndag
Idag har jag hunnit med en väldans massa träning.
Det började med att jag tog en powerwalk på 30 minuter, därefter tog jag en springtur på ca 20 minuter och därefter konståkningsträning 80 minuter.

Tisdag:
Tisdag bestod utav en powerwalk på ca30 min.

Onsdag:
Detta blev en vilodag förutom yoga som gjordes i skolan som enligt mig själv inte var så jobbig, då ja kört poweryoga innan vilket är extremt mycket jobbigare.

Torsdag:
Isshow på LisebergFrölunda matchen

Förlåt för jag har bloggat så fruktansvärt dåligt, det är kul att ni kikar in på bloggen ändå. Idag uppträdde vi alltså i Scandinavium mellan den andra & tredje perioden. Det gick jättebra och jag å Anton hade premiär för vårt "svåraste" lyft. Det satte perfekt vilket var bra eftersom det gick lite mindre bra när vi tränade innan idag + att det var lite drygt 8000 pers som kollade på. Vi fick mycket kraft och föll nämligen, har därför väldigt ont i armbågen när jag sträcker ut den. Någon som vet vad det kan betyda?
Imorgon är det skola igen då, can't wait....
Bilderna är tagna utav Carin, vår koreograf i showen.

Liseberg on ice

Lite bättre bilder på tröjan:
Erkänn snygg? 
Ikväll är sista träningen för denna veckan, blir skönt med lite vila. Har en hel del träningsvärk nämligen, i till stor del hela kroppen haha. Dock blir det ju en del utav showen som görs i Scandinavium,  N E R V Ö S T.